.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

 


 

 
 شرکت هوآوی در تاریخ 18 اردیبهشت 1394 (مطابق با 8 می سال 2015 میلادی) از دو گوشی «آنر بی» و «آنر 4C» در شهر بمبئی کشور هند رونمایی به عمل آورد. آنر بی را می‌توان یک گوشی میان‌رده با مشخصات سخت‌افزاری نه‌چندان چشم‌گیر دانست. اما داستان در مورد آنر 4C کمی متفاوت است؛ چرا که این محصول برای آن دسته از افرادی که به دنبال خرید گوشی‌ای زیبا، دارای ویژگی‌های جذاب و در آخر مشخصات سخت‌افزاری قدرتمند هستند، مناسب است. در نگاه اول به آنر 4C می‌توان دریافت که هوآوی در طراحی این گوشی، به طرز مشهودی از نسل‌های گذشته‌ی آن الهام گرفته است. به‌طوری که می‌توان گفت؛ طراحی آنر 4C بسیار شبیه به بردار بزرگ‌تر خود یعنی آنر 4X است. از شباهت‌های این دو محصول می‌توان به قاب پلاستیکی بافت‌دار، موقعیت یکسان دوربین اصلی و لبه‌های مسطح اشاره کرد. این گوشی میان رده 8.8 میلی‌متر ضخامت و 162 گرم وزن دارد. درمجموع می‌توان ابراز کرد که جنس بدنه‌ی این گوشی کاملا رضایت‌بخش است. آنر 4C در سه رنگ سفید، مشکی و طلایی معرفی‌شده است که رنگ‌های سفید و طلایی آن جذاب‌تر به نظر می‌رسند. این گوشی به یک نمایشگر 5 اینچی با تکنولوژی IPS مجهز شده که وضوح تصویر 720 × 1280 پیکسل را نمایش می‌دهد. انتخاب نمایشگر HD برای گوشی میان‌رده‌ی آنر 4C هرگز نمی‌تواند ناامیدکننده باشد؛ بلکه کاملا راضی‌کننده است. همچنین این نمایشگر تراکم پیکسلی 294 پیکسل بر هر اینچ را ارائه می‌دهد که رقمی منطقی به‌حساب می‌آید. سخت‌افزار این محصول را تراشه‌ی 64 بیتی Kirin 620 تشکیل می‌دهد که در خود یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای با سرعت 1.2 گیگاهرتز و رم دو گیگابایتی می‌بیند. هشت گیگابایت حافظه‌ی داخلی برای این گوشی در نظر گرفته شده است که قابل ارتقا به‌وسیله‌ی کارت حافظه‌ی microSD است. شایان ذکر است که به دلیل نرم‌افزارهای از پیش نصب‌شده، حافظه‌ی در دسترس این گوشی کمتر از حافظه‌ی داخلی واقعی آن است. همان‌طور که از نام این گوشی پیداست، آنر 4C دارای دو درگاه سیم‌کارت است که هر دو سیم‌کارت آن از شبکه‌ی 3G پشتیبانی می‌کنند. یک حسگر 13 مگاپیکسلی به همراه یک فلاش LED بر قاب پشتی و یک حسگر 5 مگاپیکسلی در بالای نمایشگر این گوشی قرار گرفته است. گفتنی است که دوربین اصلی این گوشی ساخت شرکت سونی است که دارای درجه دیافراگم F2.0 است. درست مانند آنر 4X، برای آنر 4C هم اندروید کیت کت (4.4.2) به همراه رابط کاربری Emotion UI 3.0 در نظر گرفته شده است. دست‌آخر هوآوی از یک باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی برای آنر 4C به کار برده است که ظرفیتی برابر با 2550 میلی‌آمپرساعت دارد. این باتری به‌راحتی می‌تواند به استفاده‌ی متوسط، انرژی موردنیاز یک روزه‌ی این گوشی را تامین کند.
با ادامه بررسی تخصصی دیجیکالا همراه ما باشید


:: موضوعات مرتبط: بررسی تخصصی ابزار الکترونیکی , هواوی - HUAWEI , منبع بررسی ها : digikala , ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مهدی
ت : پنج شنبه 25 تير 1394

نقد و بررسی Huawei P8

 
شرکت «هوآوی» (Huawei) فعالیت‌اش در حوزه‌‌ی گوشی‌های همراه را در سال 2010 به‌طور رسمی آغاز کرد. شاید محصولات این شرکت دیرتر از بقیه‌ی رقبا وارد بازار گوشی‌های هوشمند شده باشند، اما در مقایسه با رقبا، یک برتری دارند؛ برتری که توجه عموم خریداران را به‌خود جلب می‌کند. قیمت پایین‌تر محصولات را می‌توان رمز موفقیت شرکت هوآوی در این 5 سال دانست. 
شاید سال‌ها پیش نام هوآوی در صنعت گوشی‌های همراه برای کم‌تر کسی آشنا ‌بود؛ اما امروز اکثر کاربران دنبال این هستند که بدانند ‌هوآوی ‌کی گوشی‌های جدیدش را معرفی می‌کند؛ دقیقا مثل اتفاقی که برای سایر برندهای مطرح افتاده است. این علاقه به‌اندازه‌ای زیاد شده که حتی کاربران علاقه دارند بدانند مشخصات سخت‌افزاری پرچم‌دار بعدی این شرکت چیست و چطور قصد دارند به مصاف سیار رقبا برود.  پیش‌ از این شرکت هوآوی فقط در بازار چین فعالیت داشت. اما چندی است که پا را فراتر از مرزهای این کشور گذاشته و قصد جهانی شدن دارد. با سیاست‌های جدید این شرکت باقی کشورهای آسیایی و حتی آمریکا هم به لیست بازارهای مقصد برای گوشی‌های هوآوی اضافه شده‌اند. 
 


:: موضوعات مرتبط: بررسی تخصصی ابزار الکترونیکی , هواوی - HUAWEI , منبع بررسی ها : digikala , ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مهدی
ت : یک شنبه 21 تير 1394

صفحه قبل 1 صفحه بعد

موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی